Na e përdorim cookies për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të cookies

Mirësevini tek BIMobject® Cloud Solution

Ju si Arkitekt, Inxhinier, Konstruktor ose Dizajner keni qasje të lirë në objektet specifike të BIM Prodhuesit

Regjistrohu për të filluar

Plotësoni formularin e regjistrimit dhe merrni akses të menjëhershëm dhe të pakufizuar në BIMobject Cloud.

Regjistrohu tani

Shfletoni dhe shkarkoni

Kërkoni në mesin e mijëra BIM objekteve dhe shkarkoni atë perfekte përmes opsioneve të avancuara të filtrimit.

Shfleto BIM objects

Përdorni Aplikacionet BIMobject®

Optimizoni rrjedhën tuaj të punës me një BIMobject® App, duke mundësuar shkarkime të menjëhershme brenda softuerit tuaj BIM.

Lexo më shumë

Prodhuesit e zgjedhur

BIMobject në YouTube

3 hapa të lehtë për ju si Prodhues për të vendosur një strategji digjitale dhe për të nisur objekte BIM

BIMobject® White Books

Mësoni më shumë se si të vendosni një strategji digjitale dhe të planifikoni zhvillimin e objekteve tuaja BIM.

Rendit tani - Pa pagesë

Lidhu me ne

Kontaktoni një agjent shitje. Ne do të vlerësojmë nevojën tuaj dhe do të rezervojmë një takim.

Na kontaktoni

Prodhoni dhe shpërndani

Ne do të prodhojmë objektet tuaja BIM ose do të publikojmë ato ekzistuese në bimobject.com.

Shihni zgjidhjet tona

Gjeni lehtësisht, shikoni dhe shkarkoni me përmbajtje BIM me cilësi të lartë
BPM FAQ User FAQ