Trzy nowe Centra Szkoleniowe BIMscript®

Dzisiaj BIMobject AB (BIMobject) ogłosiło ekspansję Centrum Treningowego BIMscript, dając w sumie czterech nowych partnerów.

Centrum Szkoleniowe BIMscript umożliwia profesjonalnym firmom świadczenie usług producentom materiałów budowlanych związanych z tym projektem, dołączanie nowych marek do BIMobject Cloud przy użyciu BIMscript oraz innowacyjnego rozwiązania jakim jest LENA.

Oto czterej oficjalni partnerzy biznesowi:

Łącznie mają dostęp do setek producentów materiałów budowlanych w ramach istniejących list klientów, którzy jeszcze nie znajdują się na BIMobject Cloud. Wiele z tych już istniejących treści BIM oraz nowi partnerzy rozpoczęli proces przyłączenia ich do BIMobject Cloud. Trzy z nowych Centrów Szkoleniowych BIMscript są wysoko wykwalifikowanymi partnerami Autodesk w swoim kraju.

Stworzenie partnerstwa z wiodącymi firmami daje nam dostęp do ich sprzedaży, marketingu i specjalistów ds. technicznych, co w znacznym stopniu zwiększy nasz zasięg na światowym rynku producentów materiałów budowlanych. Mimo, że już i tak bardzo szybko rośniemy w siłę, to partnerzy jeszcze bardziej pomogą nam ten wzrost przyspieszyć. To jest początek naprawdę ekscytującej relacji”, mówi Matthew Jackson, Sales Manager w Wielkiej Brytanii oraz Digital Content Manager, BIMobject AB.

Nasi najnowsi partnerzy korzystają z nowatorskiej technologii od BIMobject, używając jednego źródła w kwestii geometrii i informacji, aby wyposażyć użytkowników w kilka formatów plików. Oto przyszłość tworzenia treści BIM, która pomoże zarówno developerom, jak i producentom, zaoszczędzić czas i pieniądze”, mówi Emil Augustsson, Digital Content Manager, BIMobject AB.

W celu uzyskania szczegółowych informacji, skontaktuj się z:

Emma Möllerberg - Kontakt dla mediów
Tel: +46 40- 685 29 00